за нас

0 +
Години опит

Нашата мисия

Компютърен сервиз „Изток“ е фирма за ремонт на компютърна техника. Стартира своята дейност повече от четиринадесет години, когато експертните компютърни услуги в София и България бяха едва зараждащи се. Компютрите по онова време не бяха много. Ние бяхме едни от първите, които наложиха като практика ремонта и поправката на компютри и компютърните услуги да стават не само в сервиза, но и с помощта на модерни дистанционни компютърни услуги и поддръжка.

Надежден сервиз с първокласни услуги

Ние предоставяме ремонт на хардуер и софтуер, инсталация на операционни системи и софтуерни приложения, оптимизация на компютри, както и консултации за поддържане на оптимална работоспособност.

Бързина и ефективност
0%
Качество и надеждност
0%
Професионален екип
0%
Защо да изберете нас

Експресна помощ за вашия компютър

Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цяла София, като не спираме да работим дори в почивни дни.

Внимание към детайла

Нашия сервиз за компютри има множество заслуги при разрешаването на хардуерни и софтуерни проблеми.

Гаранция за труда

Сервиз за компютърна техника „Изток“ е известен най-вече с бързата и професионална работа.

Първокласно обслужване

На място или по телефона ще уточним с какво можем да Ви бъдем полезни, както и ще Ви информираме за всички специфики по желата услуга. По този начин Вие имате ясна представа какво да очаквате от нас и какво е нужно от Вас

Техници

Инвестираме в персонал, който да отговаря на стандартите на клиентите ни